Minaur a plecat în Cipru să-și apere blazonul

După rezultatul din meciul tur (22-27), e greu de crezut că echipa masculină de handbal a CS Minaur va putea obține calificarea în semifinalele EHF European Cup. Delegația băimăreană este deja la Nicosia, locul unde va avea loc partida retur din sferturile de finală (sâmbătă, 27 martie, ora 20.15). Partida va fi arbitrată de o brigadă din Croația, formată din Ante Mikelic și Petar Paradina, în timp ce delegat EHF va fi cipriotul Sotiris Constantinou.

Echipa care se va califica în semifinale va juca în acest ultim act cu învingătoarea dublei Polva Serviti – Ystads (echipa suedeză are prima șansă, împunându-se în prima manșă, disputată în Estonia).

Indiferent câte șanse mai sunt, echipa noastră trebuie să lupte pentru a obține un rezultat decent. În plus, sperăm că și jocul să arate altfel decât cel de săptămâna trecută. Băimărenii au o perioadă foarte aglomerată, între meciurile din Europa fiind intercalate și etapă din Liga Zimbrilor. De altfel, Minaur va juca pe 1 și 2 aprilie alte două meciuri de campionat, restanța din etapa 18 cu CSM Bacău (vineri, 2 aprilie, ora 13.00) și meciul din etapa 20 cu CSM Reșița (joi, 1 aprilie, ora 11.00) – ambele la Sfântu Gheorghe.

Programul sferturilor de finală din EHF European Cup
  • CS Minaur Baia Mare – Sabbianco Anorthosis Famagusta: 22-27 – returul sâmbătă, 27 martie, ora 20.15, la Nicosia
  • HC Robe Zubri (Cehia) – RK Gorenje Velenje (Slovenia): 26-31 – returul sâmbătă, 27 martie, ora 19.00, la Velenje
  • Polva Serviti (Estonia) – Ystads IF (Suedia): 28-33 – returul sâmbătă, 27 martie, ora 17.30, la Ystad
  • HC Neva Sankt Petersburg (Rusia) – AEK Atena: 21-30 – returul vineri, 26 martie, ora 19.00, la Atena (tot la Atena s-a jucat și prima partidă).