Fetele de la Minaur sunt în vacanță și revin în 11 iulie la treabă

După un sezon încărcat, cu destule meciuri, antrenament și deplasări, fetele de la CS Minaur Baia Mare sunt deja în vacanță. Una dintre ele, Andreea Țîrle, este la lotul național de tineret, iar alte fete se pregătesc pentru susținerea licenței la facultate sau pentru bacalaureat.

Reunirea lotului este programată pentru 11 iulie, iar mai apoi, timp de o săptămână, se va face vizita medicală și câteva antrenamente pentru readaptarea organismului la efort. Apoi, în perioada 18-27 iulie va avea loc un stagiu de pregătire centralizată la Kisvarda (Ungaria), unde vor avea loc și două meciuri de pregătire: cu Debrecen pe 22 iulie (locul 7 sezonul trecut) și cu Kisvarda (locul 3) în ultima zi de cantonament.

Pe 3 august este prevăzut un meci amical pe teren propriu, cu HC Zalău, apoi în 5-6 auggust vom avea un turneu în Baia Mare, unde vor participa echipele: Kisvarda, Gloria Bistrița, “U” Cluj-Napoca și CS Minaur. În 9 august, va avea loc un alt meci, la Zalău.

Pe 12 august este programat un meci la Debrecen, apoi în 19-20 august un turneul la Lubin (Polonia).

Prima etapă de campionat este programată (cel puțin așa se știe acum) în jurul datei de 25 august.

În această vară vor veni opt jucatoare la CS Minaur Baia Mare: Ioana Ugran (portar, de la Corona Brașov), Luciana Popescu (centru, CSM Slatina), Dijana Ujkic (Muntenegru, extrema dreapta, vine de la Bourg de Péage Drôme HB – Franța), Magda Alfredo Cazanga (Angola, inter stânga – de la CSU Știința București), Itana Cavlovic (Muntenegru, pivot – vine de la CSU Știința București), Talita Alvez Carneiro (Brazilia, inter stânga, de la CBF Malaga Costa del Sol – Spania), Gabriela Gudelj (Croația, inter dreapta, de la Podravka Koprivnica – Croația), Aleksandra Vukajlovic (Serbia, coordonator, de la Erd HC – Ungaria).