Fetele de la Minaur încep sezonul cu două meciuri în deplasare

Noul sezon din Liga Florilor MOL va debuta în jurul datei de 28 august, iar CS Minaur va juca primele două meciuri pe teren străin, după cum s-a stabilit în urma tragerii la sorți efectuată astăzi la sediul FR de Handbal.

Programul primei etape: SCM Gloria Buzău – CSM Slatina; Rapid București – CSM București; CSM Târgu Jiu – Dacia Mioveni; Măgura Cisnădie – HC Dunărea Brăila; HC Zalău – Gloria Bistrița; SCM Râmnicu Vâlcea – CSM Galați; SCM Craiova – CS Minaur Baia Mare

Următoarele meciuri pentru echipa noastră:

 1. CSM Slatina – Minaur
 2. Minaur – CSM Galați
 3. Gloria Bistrița -Minaur
 4. Minaur – Dunărea Brăila
 5. Dacia Mioveni – Minaur
 6. Minaur – CSM București
 7. SCM Gloria Buzău – Minaur
 8. Minaur – Rapid București
 9. CSM Târgu Jiu – Minaur
 10. Minaur – Măgura Cisnădie
 11. HC Zalău – Minaur
 12. Minaur – SCM Râmnicu Vâlcea

Reunirea lotului este programată pentru 11 iulie, iar mai apoi, timp de o săptămână, se va face vizita medicală și câteva antrenamente pentru readaptarea organismului la efort. Apoi, în perioada 18-27 iulie va avea loc un stagiu de pregătire centralizată la Kisvarda (Ungaria), unde vor avea loc și două meciuri de pregătire: cu Debrecen pe 22 iulie (locul 7 sezonul trecut) și cu Kisvarda (locul 3) în ultima zi de cantonament.

Pe 3 august este prevăzut un meci amical pe teren propriu, cu HC Zalău, apoi în 5-6 auggust vom avea un turneu în Baia Mare, unde vor participa echipele: Kisvarda, Gloria Bistrița, “U” Cluj-Napoca și CS Minaur. În 9 august, va avea loc un alt meci, la Zalău.

Pe 12 august este programat un meci la Debrecen, apoi în 19-20 august un turneu la Lubin (Polonia).