Portarul Ioana Ugran a semnat cu CS Minaur

Ioana Maria Ugran este noul portar al echipei feminine de handbal a CS Minaur. Ea s-a născut la Târgu Mureș, în data de 15 iunie 2000. Are 1.82 m și 67 kg, iar ultima echipă la care a jucat a fost Corona Brașov (liga secundă). Înainte, Ugran a jucat pentru CS Olimpic Târgu Mureș.

Ioana este multiplă medaliată la competițiile de junioare. A participat la Campionatele Europene de tineret cu selecționata României, terminând întrecerea pe locul 5.

În această vară vor veni opt jucătoare noi la CS Minaur Baia Mare, toate acestea fiind deja anunțate: Ioana Ugran (portar, de la Corona Brașov), Luciana Popescu (centru, CSM Slatina), Dijana Ujkic (Muntenegru, extremă dreapta, vine de la Bourg de Péage Drôme HB – Franța), Magda Alfredo Cazanga (Angola, inter stânga – de la CSU Știința București), Itana Cavlovic (Muntenegru, pivot – vine de la CSU Știința București), Talita Alvez Carneiro (Brazilia, inter stânga, de la CBF Malaga Costa del Sol – Spania), Gabriela Gudelj (Croația, inter dreapta, de la Podravka Vegeta Koprivnica – Croația), Aleksandra Vukajlovic (Serbia, coordonator, de la Erd HC – Ungaria).