Minaur a terminat la egalitate un meci amical disputat la Kisvarda

Vineri după-amiază, echipa feminină a CS Minaur Baia Mare a susținut un meci de pregătire la Kisvarda (Ungaria), cu echipa locală, joc terminat la egalitate, 27-27 (14-17). De la echipa noastră au lipsit cinci jucătoare plecate la loturile naționale (Cristina Laslo, Anca Polocoșer, Oana Borș, Ana Maria Tănasie și Amra Pandzic) și alte două care sunt accidentate (Jelena Lavko și Karoline Helena de Souza). Cinci jucătoare au lipsit și de la echipa gazdă, și ele plecate la loturi.

Minaur a jucat mai bine în prima parte a meciului, când a condus și cu cinci goluri diferență: 13-8 (min. 22), iar la pauză a fost 14-17 pentru echipa pregătită de Raul Fotonea. În partea a doua, gazdele au reușit să egaleze, iar jocul a rămas echilibrat până la final. În ultimul minut de joc am avut un gol și atacul, dar am pierdut mingea, o jucătoare de la Kisvarda a aruncat la poartă din propria jumătate de teren (din fault), balonul a lovit bara și s-a acordat 7m. Udvardi a transformat și meciul s-a încheiat la egalitate, 27-27.

CS Minaur: Elena Utkina (11 intervenții), Cristina Enache (3 intervenții, a apărat și un 7m) – Asuka Fujita 8 (5 din 7m), Yaroslava Burlachenko 6, Aleksandra Zych 4, Eva Kerekes 3, Alexandra Severin 2, Andreea Popa 2, Angela Cioca 1, Elaine Gomes Barbosa 1, Andreea Țîrle. Antrenori: Raul Fotonea și Daniel Apostu.

Următorul meci pentru fetele noastre va fi pe 16 octombrie (sâmbătă viitoare), în deplasare, cu HC Zalău, din etapa a cincea a Ligii Florilor MOL.