Fetele de la Minaur obțin a treia victorie în turneul de la Bistrița

După victoriile cu Zalău și cu Rapid, din primele două zile ale turneului de la Bistrița, fetele de la CS Minaur s-au impus și în fața echipei CSM Slatina, în etapa a 18-a din Liga Florilor MOL. A fost 33-29 (15-14), într-un meci în care Costică Buceschi a rulat tot lotul înscris pe raportul de joc, mai mult, toate jucătoarele de câmp reușind să înscrie cel puțin un gol.

De la acest meci ne-au interesat cele trei puncte puse în joc, precum și ca toate fetele să iasă sănătoase de pe teren și să se poată pregăti ultimul meci din acest turneu, cel de sâmbătă, cu SCM Râmnicu Vâlcea (ora 16.00, în direct la TVR 1).

Meciul a fost echilibrat în prima sa parte, după care Minaur a reușit să se distanțeze ușor, dar nu la mai mult de trei goluri. Pe final de primă repriză, Slatina a fost mai concentrată și a intrat la cabine cu un pasiv de un singur gol.

După reluare, Slatina a egalat la 17 (min. 33), dar urmat patru goluri la rând pentru echipa noastră, care a reușit mai apoi să-și mărească diferența și să gestioneze rezultatul până la final.

CS Minaur Baia Mare – CSM Slatina: 33-29 (15-14)
  • Sala LPS din Bistrița
  • Arbitri: Cristina Năstase (București) – Simona Stancu (Buzău). Observator: Viorel Ciucan (București)
  • Aruncări de la 7m: 4-2 (transformate: 2-2; au ratat: Lavko, Polocoșer). Minute de eliminare: 8-10
  • CS Minaur: Cristina Enache (8 intervenții), Filippa Idehn (6 intervenții) – Yaroslava Burlachenko 7, Jovana Kovacevic 5, Linn Blohm 4, Ana Maria Tănasie 4, Jelena Lavko 2, Cristina Laslo 2, Sonia Seraficeanu 2, Andreea Popa 2 (unul din 7m), Angela Cioca 1, Karoline de Souza 1, Eva Kerekes 1, Oana Borș 1 (din 7m), Anca Polocoșer 1. Antrenori: Costică Buceschi, Magda Kovacs și Claudia Cetățeanu
  • CSM Slatina: Viktoria Timoșenkova, Elena Nagy, Claudia Datcu – Lorena Ostase 9, Hermina Stoicănescu 4, Luciana Popescu 4 (2 din 7m), Oana Chitacu 3, Adina Cîrligeanu 2, Larisa Tămaș 2, Geanina Drăghici 2, Nicoleta Rusu 1, Andreea Ivan 1, Clara Vădineanu 1, Oana Fulgoi. Antrenor: Victorina Bora.