Informații pentru jurnaliștii acreditați la competițiile de handbal

Accesul reprezentanților mass media la meciurile echipelor de handbal se face în conformitate cu regulamentele specifice ale federațiilor naționale / internaționale și cu respectarea Protocolului medical de organizare și desfășurare a competițiilor.

Jurnaliștii care intenționează să participle la meciurile disputate de echipele noastre trebuie să completeze un Formular de acreditare (click aici), care va fi pus la dispoziție de organizatorul evenimentului / competiției (club sportiv, FRH, EHF).

Numărul acreditărilor precum și spațiile dedicate reprezentanților mass media în incinta sălilor de sport se vor stabili în funcție de regulamentul fiecărei competiții și disponibilitățile sălii de joc, în contextul respectării măsurilor de distanțare fizică impuse de regulamente și legislația în vigoare.

Jurnaliștii care asistă la competiții trebuie să completeze o declarație (click aici) în cadrul căreia să își dea acordul de a respecta normele de igienă impuse de FRH / EHF. Aceștia vor efectua triajul epidemiologic la intrarea în sală, vor declara dacă au avut simptome de infectare cu Covid 19, accesul în sală fiind permis numai persoanelor care au temperatura sub 37,3  grade și nu au simptomele menționate în declarație.

Protocolul medical de organizare și desfășurare a competițiilor de handbal (FRH) poate fi consultat aici, iar Conceptul de igienă în timpul pandemiei de Covid 19 elaborat de EHF poate fi descărcat de aici.