Minaur joacă miercuri un amical la Cluj-Napoca

Liga Zimbrilor este foarte aproape de reluare, iar echipele din prima ligă se străduiesc să organizeze meciuri de pregătire. Minaur va juca miercuri, 26 ianuarie, de la ora 17.00, un meci de pregătire în deplasare, cu CS “U” Cluj-Napoca. În Ligii Zimbrilor Minaur va disputa un prim joc luni, 31 ianuarie, în deplasare, cu CSM Alexandria (etapa 18), după care va merge direct la CSM Bacău (joc miercuri, 2 februarie). Primul meci acasă va fi duminică, 6 februarie, cu CSM Vaslui.

După cum știți, băimărenii sunt angrenați și în optimile de finală din EHF European Cup – adversară este AC PAOK Salonic (Grecia), cu primul meci în Baia Mare (12 februarie, ora 18.00) și al doilea la Salonic (19 februarie, ora 16.00).

Minaur s-a antrenat în efectiv aproape complet în ultimele zile, singurii absenți fiind Stevan Vujovic (Muntenegru mai are un meci de jucat la Europene, cu Islanda), Sergiu Makaria (accidentat) și Mihai Dobra (împrumutat tocmai la echipa din Cluj până la finalul sezonului). Au revenit la echipă de la Europene cehul Tomas Cip și ucraineanul Anton Terekhov.