Băieții de la Minaur revin la muncă pe 11 iulie – programul de pregătire

În acest moment, componenții echipei vicecampioanei României, CS Minaur Baia Mare, se află în vacanță. Reunirea lotului e ste prevăzută pentru data de 11 iulie, după care va urma vizita medicală și câteva antrenamente în localitate pentru readaptarea organismului la efort.

Din 18 până în  27 iulie, echipa noastră va efectua un stagiu de pregătire centralizată, la Novi Sad (Serbia). Pe 27 se pleacă din Serbia, iar pe 28 iulie se va disputa primul meci amical, cu SCM Politehnica Timișoara, în deplasare. În zilele de 5 și 6 august va avea loc un turneu în Baia Mare, sistem Final Four (cu două meciuri) – trebuie să primim niște confirmări de la echipele invitate. Urmează un turneu în Serbia, pe 12 și 13 august, unde se vor disputa două jocuri, cu RK Jugovic Kac (Serbia – locul 12) și Vojvodina Novi Sad (Serbia – locul 1).

Băimărenii vor mai participa la un turneu înaintea startului de campionat, la Sânnicolau Mare, pe 19-20 august, acolo unde vor întâlni pe Steaua Roșie Belgrad (Serbia – locul 9) și Szeged (Ungaria).

Minaur va juca primele două etape din Liga Zimbrilor pe propriul teren. Pe 27 august este jocul inaugural, cu CSU Suceava, iar mai apoi, o săptămână mai târziu, cu CSM București. Să spunem că Minaur va evolua și în EHF European League în sezonul 2022-2023, grație locului al doilea ocupat la finele sezonului trecut.

Până acum au fost anunțați patru jucători noi, dar conducerea clubului lucrează și la alte transferuri. Practic, în următoarele două săptămâni vom cunoaște lotul complet pentru sezonul care urmează.