Anton Terekhov este cel mai bun sportiv al echipei Minaur în 2022

Echipa masculină de handbal a CS Minaur Baia Mare a avut in an 2022 destul de bun. Sezonul trecut, echipa noastră a terminat pe locul al doilea în Liga Zimbrilor, a jucat finala EHF European Cup și a terminat pe locul 4 în Final-Four-ul Cupei României. În acest sezon, băimărenii au disputat 15 jocuri în Liga Zimbrilor, reușind să se claseze pe poziția a treia înaintea pauzei competiționale. Din păcate, Minaur a fost eliminată de Ferencvaros Budapesta în EHF European League.

Conducerea administrativă și staff-ul tehnic au stabilit și cei mai buni cinci sportivi de la secția de handbal masculin în 2022: 1. Anton Terekhov (portar); 2. Călin Căbuț (centru – căpitanul echipei); 3. Stevan Vujovic (inter stânga); 4. Robert Nagy (pivot); 5. Stefan Vujic (centru / inter stânga).

Campionatul Ligii Zimbrilor este întrerupt până în debutul lunii februarie 2023. Vor fi însă mai mulți jucători care vor merge la echipele lor naționale. România nu este calificată la turneul final al Campionatul Mondial din luna ianuarie (Polonia și Suedia), însă vom avea Trofeul Carpați la Oradea, în zilele de 28-29 decembrie. Pentru această acțiune, Xavier Pascual a convocat și trei jucători de la Minaur – Călin Căbuț, Robert Nagy și Tudor Buguleț.