Șase jucătoare de la Minaur plecate la loturile naționale

Anca Mițicuș și Andreea Țîrle, jucătoare la CS Minaur Baia Mare, vor face parte din lotul național de senioare convocat de selecționerul Florentin Pera pentru un stagiu de pregătire centralizată (26-28 septembrie) și pentru Trofeul Carpați (28 septembrie – 2 octombrie), competiție care va avea loc la Bistrița. Cele două au fost la București pentru vizita medicală, iar sâmbătă vor pleca în municipiul din județul vecin. De remercat că Andreea Țîrle se află la prima sa convocare pentru naționala de senioare a României

Tot la Bistrița, dar cu lotul național al Serbiei, va ajunge și Aleksandra Vukajlovic, convocată de selecționerul Uros Bregar pentru Trofeul Carpați, alături de alte 16 jucătoare.

La Trofeul Carpați vor participa alături de reprezentativa noastră echipele Spaniei, Austriei și Serbiei. Programul jocurilor.

  • Prima zi (29 septembrie): Serbia – Spania (17.30), România – Austria (20.00)
  • Ziua a doua (30 septembrie): Austria – Spania (17.30), România – Serbia (20.00)
  • Ziua a treia (1 octombrie): Serbia – Austria (17.30), România – Spania (20.00)

Alte trei jucătoare de la CS Minaur au fost convocate la echipele lor naționale: portarul Amra Pandzic (Slovenia), interul stânga Talita Alves Carneiro (Brazilia) și extrema dreaptă Dijana Ujkic (Muntenegru).