Liga Florilor va începe pe 14/15 octombrie și va avea doar șase meciuri în acest an

Consiliul de Administrație al FRH a votat planul de reluare al meciurilor în Liga Națională feminină. S-a votat ca Liga Florilor să se reia cu prima etapă, pe 7/8 octombrie, într-un oraș unde se vor găsi condițiile speciale de organizare. Mai apoi, s-a intervenit asupra datei de disputare, fixându-se perioada 14-15 octombrie pentru jocurile din prima etapă.

Ar urma, un turneu cu patru etape, în perioada 29 octombrie – 3 noiembrie și etapa a șasea, în 18/19 noiembrie. Sunt avansate și câteva date pentru pregătirile loturilor naționale. Astfel, pentru selecționata de senioare ar fi perioada 2-5 octombrie, cu meciuri împotriva Serbiei.

Calendarul la masculin este și el fixat, însă oricând pot interveni modificări, în funcție de reglementările viitoare ale autorităților române.

Astfel, ar fi date pentru primele 12 runde din Liga Zimbrilor. Primele trei etape vor avea loc la Sf. Gheorghe, de marți până joi. Ar urma un al doilea turneu, cu șase etape, în perioada 4-11 octombrie; etapa a 11-a (11/12 noiembrie); etapa a 11-a (27/28 noiembrie); etapa 12 (16/17 decembrie).

Dacă sistemul competițional în Liga Zimbrilor nu va permite desfășurarea tuturor etapelor în timp util, conform programului, atunci există posibilitatea să se renunțe la play-off și play-out și să se dispute campionatul doar tur-retur, așa cum este în Liga Florilor.