În atenția suporterilor care doresc să participe la meciurile de sâmbătă

Sâmbătă vom avea primele două meciuri de handbal oficiale din noul sezon, pe teren propriu, ambele în Sala Polivalentă “Lascăr Pană”. De la ora 11.00 va fi meciul dintre CS Minaur și HC Dunărea Brăila, din etapa a doua a Ligii Florilor MOL, ora de la ora 17.00 vom avea partida dintre CS Minaur și Lokomotiva Oriahovița (Bulgaria), din prima manșă a turului I al EHF European Cup.

Clubul Sportiv Minaur Baia Mare anunță posesorii de abonamente că își pot ridica legitimațiile pentru sezonul 2021-2022, de luni până vineri, între orele 10.00 – 15.00, de la sediul clubului din incinta Sălii Polivalente “Lascăr Pană”.

De asemenea, jurnaliștii care au cerut acreditare pentru meciurile de acasă ale echipelor CS Minaur își pot ridica legitimațiile de acces după același program sau sâmbătă înaintea meciului cu Dunărea Brăila.

Biletele la cele două meciuri se vând online pe site-ul iabilet.ro, secțiunea sport. De asemenea, biletele se pot procura vineri, între orele 14.00-18.00 și în ziua jocului, de la casa de bilete a sălii, cu o oră înaintea startului partidelor. Un bilet de intrare la meciul din Liga Florilor costă 30 de lei, iar cel de la meciul de cupă europeană costă 50 lei. Posesorii de abonamente trebuie să-și achiziționeze bilet la meciurile din cupele europene.

Toți cei prezenți la meci sunt rugați să vină cu declarațiile listate și completate. E declarația pe proprie răspundere, pe care o găsiți în – https://csminaur.ro/documente

Reguli de acces în Sala Polivalentă conform Protocolului medical de organizare și desfășurare a competițiilor de handbal.

Nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome evidente de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată). În cazul înregistrarii unei temperaturi peste 37,3°C, se repetă termometrizarea după 5 minute de repaus. Dacă temperatura ridicată se menține, persoanei în cauză i se va recomanda să contacteze autoritățile sanitare, fără a i se permite accesul la eveniment.

Accesul în sală se poate face doar prezentând la intrare următoarele:

  • Carte de identitate
  • Dovada vaccinării împotriva virusului Sars-Cov-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete;
  • sau rezultat negativ RT-PCR, nu mai vechi de 72 ore;
  • sau rezultat negativ Test Rapid Antigen, nu mai vechi de 48 ore
  • sau dovada trecerii prin boală (infectare Sars-Cov-2), pentru persoane aflate în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi, ulterioară confirmării infectării.

Vă rugăm să veniți din timp pentru a evita aglomerarea.

Purtarea măștii de protecție de către spectatori este obligatorie pe toată durata participării la evenimentul sportiv.

Minorii sub 5 ani nu au obligativitatea purtării măștii de protecție.

Este obligatorie păstrarea distanței de minim 1,5 m între spectatori.

Reprezentanții mass-media acreditați pentru evenimentele organizate în incinta sălii se supun fără excepție rigorilor sanitare aflate în vigoare.