Fetele de la Minaur se impun în amicalul cu “U” Cluj-Napoca

Vineri după-amiază, echipa de handbal feminin a CS Minaur a susținut un joc de pregătire cu “U” Cluj-Napoca în Sala Polivalentă. Minaur a avut destul de multe absențe pentru acest meci, astfel că au fost cooptate pentru acest joc și șase junioare de la CS{ 2 Baia Mare, acolo unde sunt antrenate de Simona Maior Pașca și Sorina Popovici. Băimărencele s-au impus cu scorul de 33-21 (17-9).

Nu au putut evoluat pentru Minaur cele trei jucătoare aflate cu selecționata României La Campionatul Mondial din Spania, respectiv Cristina Laslo, Ana Maria Tănasie și Anca Polocoșer. Alte două jucătoare sunt la CM și joacă pentru țările lor: Asuka Fujita (Japonia), Amra Pandzic (Slovenia). Sunt și câteva jucătoare care au probleme de ordin medical: Oana Borș, Karoline Helena de Souza, Elaine Gomes Barbosa și Yaroslava Burlacenko.

Clubul Minaur și jucătoarea Elena Utkina au stabilit de comun acord întreruperea contractului pe cale amiabilă. De altfel, Utkina a plecat deja în Rusia. Clubul Minaur ține să-i mulțumească și pe această cale pentru aportul său la rezultatele echipei și-i dorește mult succes în continuare în activitatea sportivă.

  • Minaur: Cristina Enache (12  intervenții), Diana Neagu (2 intervenții) – Alexandra Zych 7, Denisa Ruscal 6, Eva Kerekes 5, Jelena Lavko 4 (din 7m), Andreea Țîrle 3, Andreea Popa 3, Maria David 3, Alexandra Severin 2, Maria Ioana Groșan, Cristina Danciu, Alexandra Pop. Antrenori: Raul Fotonea și Daniel Apostu.