Fetele de la Minaur pleacă în Ungaria pentru pregătire și jocuri

Campionatul Ligii Florilor MOL este întrerupt în acest moment pentru acțiunile echipelor reprezentative. Cel mai important eveniment este participarea echipei de senioare la Campionatul European, acolo unde CS Minaur are mai multe reprezentante. Ana Maria Tănasie și Andreea Bianca Țîrle fac parte din lotul echipei României, în timp ce Amra Pandzic și Dijana Ujkic au fost convocate la reprezentativele Sloveniei, respectiv Muntenegrului. De la CS Minaur va lipsi pentru o perioadă și Magda Cazanga, care este convocată la echipa Angolei pentru Cupa Africii pe Națiuni.

După o pauză de 10 zile, jucătoarele de la CS Minaur rămase acasă au reînceput luni pregătirile. Sâmbătă, echipa noastră va pleca la Székesfehérvár (Ungaria), la invitația echipei naționale a Angolei, care se află în cantonament în localitatea maghiară, iar duminică vor susține un meci de pregătire de la ora 15.00.

După acest meci, CS Minaur va pleca spre Kisvarda pentru un stagiu de pregătire până pe 13 noiembrie, urmând să susțină aici două meciuri amicale cu echipa gazdă, pe 9 și pe 11 noiembrie. Un alt meci de pregătire este stabilit pentru dată de 17 noiembrie, cu Gloria Bistrița.

Lotul echipei noastre cuprinde 14 jucătoare. Au revenit la muncă și două dintre fetele accidentate de o bună bucată de vreme, respectiv Oana Borș și Alexandra Zych. De asemenea, au fost cooptate în lot două tinere jucătoare, Cristina Lazea și Selena Stăvariu.