CS Minaur Baia Mare va fi gazda primei ediții Final Four din EHF European League

Prima ediție a turneului final al EHF European League se va disputra în România, în organizarea CS MInaur Baia Mare. Decizia a fost anunțată joi de federația europeană (EHF). Final Four-ul va avea loc în Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din Baia Mare, în zilele de 8 și 9 mai, cu participarea echipelor Herning Ikast Handbold (Danemarca), Nantes Atlantique Handball (Franța), Siófok KC (Ungaria) și CS Minaur Baia Mare. Tragerea la sorți a semifinalelor va avea loc la Vierna, la ora 12.00. La masculin întrecerea va avea loc la Manheim.

Michael Wiederer, președintele EHF: “Ne bucurăm că împreună cu Rhein Neckar Lowen și CS Minaur Baia Mare, două gazde cu experiență, vom putea oferi o excelentă platformă pentru organizarea finalelor EHFși pentru promovarea Ligii Europene EHF din chiar sezonul inaugural. După un an cu foarte multe probleme, cluburile participante și jucătorii vor primi  un moment culminant în Final 4, momente pe care le merită din plin.”

David Szlezak, director de marketing al EHF: “România a fost un punct forte pentru handbalul feminin în ultimii ani. Din perspectiva sponsorilor și e pieței TV, CS Minaur Baia Mare este o alegere excelentă ca și gazdă, pentru a ridica EHF European League.”

Ambele evenimente vor fi organizate în concordanță cu normele de igienă EHF, precum și cu reglementările sanitare dîn România și din Germania.