CS Minaur a pierdut primul meci amical al verii, 27-31 la Debrecen

Vineri după-amiază, echipa feminină de handbal a CS Minaur a suținut primul meci de pregătire din această vară, la Debrecen, cu echipa din localitate, participantă în cupele europene. Acest meci a venit imediat după încheierea stagiului de pregătire centralizată de la Hajdunanas, început luni. A fost primul meci pe banca tehnică pentru noul cuplu de antrenori, Raul Fotonea – Daniel Apostu. După acest meci, delegația băimăreană a revenit acasă.

Minaur a jucat bine în prima parte a meciului, a condus de mai multe ori, apoi a fost egalată, iar de la 11-11 (19) Debrecen a avut un final mai bun de repriză. Și în partea a doua am încercat să ținem aproape, 19-18 (41), 27-25 (54), apoi am ratat noi un atac și gazdele s-au desprins decisiv, reușind să se impună cu 31-27.

Minaur: Cristina Enache (9 intervenții), Amra Panzic (9 intervenții, a apărat și un 7m) – Cristina Laslo 8 (4 din 7m), Ana Maria Tănasie 5, Yaroslava Burlachenko 3, Alexandra Severin 2, Aleksandra Zych 2, Eva Kerekes 2, Angela Cioca 1, Karoline de Souza 1, Bianca Țîrle 1, Andreea Popa 1, Anca Polocoșer 1.

Nu au făcut deplasarea: Elena Utkina (încă nu are viză), Elaine Gomes (a fost în pregătiri cu naționala Braziliei și așteaptă viza și ea), Asuka Fujita (cu naționala Japoniei la Jocurile Olimpice), Jelena Lavko (în proces de recuperare după operație de ligamente), Oana Borș (a rămas acasă pentru refacere după o ușoară accidentare la lotul național U19).