Mr. Bit și Minaur Baia Mare fac echipă din sezonul 2024-2025

Suntem bucuroși să anuntăm că începând din acest sezon avem un nou sponsor pentru sectiile de handbal masculin si feminin ale clubului nostru!
Mr Bit este platforma de jocuri de noroc online care poate oferi cele mai bune jocuri de cazinou și Pariuri Sportive din România! Acesta este un cazinou 100% legal, care a primit licența de la ONJN în 2021. Brandul s-a dezvoltat și s-a îmbunătățit în mod activ pentru a obține poziții mai înalte în topul platformelor de cazinouri online din regiune.
Din 2022, Mr Bit a devenit o casa pariuri și și-a lansat aplicațiile mobile oficiale pentru Android și iOS. Compania continuă să evolueze și să ducă experiența de joc la următorul nivel, deoarece își doresc să devină cel mai bun cazinou online din România și să ofere utilizatorilor servicii de calitate. Pentru a atinge acest obiectiv, platforma crește constant numărul de păcănele online, adăugând noi furnizori renumiți, oferind bonusuri interesante, promoții și turnee, pariuri sportive live și sporturi virtuale.
Mulțumim Mr. Bit pentru încrederea acordată. Împreună sumtem mai puternici.