Minaur mai joacă două amicale, după care vin “oficialele”

Băimărenii de la CS Minaur vor mai participa la un turneu înaintea startului de campionat, la Sânnicolau Mare, pe 19-20 august. Vineri, de la ora 16.30, Minaur va întâlni pe Steaua Roșie Belgrad (Serbia – locul 9), iar sâmbătă, de la ora 18.45 pe Pick Szeged (Ungaria – câștigătoarea ultimei ediții de campionat în țara vecină).

Sezonul intern va debuta cu Supercupa României, acolo unde se vor întâlni Dinamo București și Steaua București, partida urmând să aibă loc joi, 18 august, de la ora 17.30.

Apoi, la finele săptămânii viitoare trei echipe din țara noastră vor juca în turul I preliminar din EHF European League. Astfel, programul primei etape din Liga Zimbrilor a suferit anumite modificări.

Prima etapă din Liga Zimbrilor
  • Luni, 22 august, ora 18.00: CSM Constanța – CSM Focșani
  • Miercuri, 24 august, 18.00: Potaissa Turda – SCM Politehnica Timișoara
  • Sâmbătă, 27 august: CSM Bacău – CSM Odorheiu Secuiesc; CSM București – CSM Oradea
  • Duminică, 28 august, ora 15.55: CSM Vaslui – Steaua București
  • Duminică, 28 august, ora 17.30: HC Buzău – Dinamo București
  • Miercuri, 31 august, ora 18.00: CS Minaur Baia Mare – CSU Suceava

CS Minaur va juca sâmbătă, 27 august, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă “Lascăr Pană” cu Ferencvarosi Torna Club (FTC) Budapesta. Jocul va fi arbitrat danezii Jesper Krikholm Madsen și Henrik Mortensen, în timp ce delegat din partea EHF va fi Aco Nikolovski (Macedonia de Nord).

Partida retur va avea loc duminică, 4 septembrie, de la ora 16.00 (17.00 – ora României), în “Elek Gyula Arena” din Budapesta. Aici vom avea o brigadă din Islanda, formată din Jonas Eliasson și Anton Palsson, iar delegat EHF va fi Christian Kaschutz (Austria).

Etapa a doua din Liga Zimbrilor a fost amânată pentru miercuri, 7 septembrie, de la ora 18.00, Minaur urmând să întâlnească pe teren propriu pe CSM București.