Gabriel Cumpănici va juca la Minaur următoarele trei sezoane

Conducerea clubului CS Minaur dorește să informeze suporterii că se muncește pentru a asigura un lot valoros și sezonul care urmează, dar anunțurile se vor face în momentul în care transferul unui jucător este 100%. Acum putem anunța că jucătorul Gabriel Cumpănici de la CSM Vaslui va evolua următoarele trei sezoane la echipa masculină a CS Minaur. El a avut mai multe oferte, dar a ales în cele din urmă să joace pentru Minaur.

Gabriel Ștefan Cumpănici are 24 de ani (12 octombrie 1998), s-a născut la Vaslui și joacă handbal pe postul de centru sau de inter stânga. Este un jucător cu un gabarit impresionant (1.98 m înălțime și 102 kg). A debutat la CSM Vaslui în sezonul 2017-2018, iar de atunci, timp ce șase sezoane a evoluat doar pentru această echipă. Până la debutul în echipa de seniori a jucat pentru LPS Vaslui.

A debutat în echipa națională de seniori a României cu ocazia meciului amical pe care “tricolorii” l-au susținut cu Georgia, în care a reușit să înscrie două goluri. Partida (scor 37-25) a avut loc în luna noiembrie a anului 2021. Gabriel a adunat 6 meciuri pentru echipa națională și a marcat de 14 ori.

În acest sezon de Liga Zimbrilor, Cumpănici a marcat 67 de goluri pentru echipa din Vaslui, fiind al doilea marcator al echipei sale după Florin Acatrinei. El joacă pentru echipa moldoveană cu numărul 10.