Cinci jucători și-au prelungit contractele cu Minaur

Din lotul actual al echipei de handbal masculin a CS Minaur, cinci jucători aflați la final de contract au decis să-și prelungească înțelegerile cu clubul nostru. Minaur se bate în continuare pentru un loc pe podium în Liga Zimbrilor, fiind calificată și în optimile Cupei României, respectiv în sferturile de finală din EHF European Cup.

  • Anderson Mollino da Silva – interul dreapta brazilian va face 34 de ani pe 20 mai. Este de trei sezoane la Minaur (cu cel în curs) având 92 de meciuri oficiale în toate competițiile și 265 de goluri marcate.
  • Milan Kotrc – extremă stânga – cehul s-a născut pe 23 mai 1988 și este un om de bază la Minaur în ultimele patru sezoane. A evoluat în 120 de meciuri și a marcat 455 de goluri pentru Minaur în toarte competițiile.
  • Tomas Cip – extremă dreapta, Cehia – născut în 5 octombrie 1989 – a venit în același timp ce Milan, astfel că a jucat în patru sezoane pentru Minaur – 108 meciuri și 237 de goluri
  • Artem Kozakevych – extremă dreapta, Ucraina, născut pe 2 octombrie 1992. Artem este în al doilea sezon la Minaur, pentru care a jucat 41 de meciuri, reușind 126 de goluri.
  • Viorel Fotache – apărător, pivot, inter stânga – născut în 15 mai 1989 – Viorel este pentru a doua oară la Minaur, după câțiva ani în echipa care juca și în Liga Campionilor. A revenit în Baia Mare acum două sezoane, jucând 57 de meciuri, cu 50 de goluri pentru Minaur.