Abonamente la meciurile de fotbal și de handbal la CS Minaur

Abonamentele se vor pune în vânzare de luni până vineri, între orele 10.00-15.00, la sediul clubului de la Sala Sporturilor. Plata se poate face doar cu numerar.

Abonamentele pentru meciurile disputate pe teren propriu, în Campionatul României și Cupa României, în sezonul 2022-2023, de către echipa de fotbal a CS Minaur Baia Mare este de 100 lei pe sezon. Prețul biletelor este de 5 lei / meci, iar la tribuna oficială de 10 lei / meci.

S-a introdus un ou aliniat în ceea ce privește lojele care vor exista. Lojele se vor atribui prin licitație organizată de club. Prețul de pornire pentru fiecare lojă este de 5.000 lei / lojă / an.

Abonamentele pentru meciurile disputate pe teren propriu, în Campionatul României și Cupa României, în sezonul 2022-2023, de către echipa de handbal masculin a CS Minaur Baia Mare este de 100 lei pe sezon. Prețul biletelor este de 10 lei / meci. La meciurile disputate în EHF European League prețul va fi de 20 lei / meci.

Abonamentele pentru meciurile disputate pe teren propriu, în Campionatul României și Cupa României, în sezonul 2022-2023, de către echipa de handbal feminin a CS Minaur Baia Mare este de 100 lei pe sezon. Prețul biletelor este de 10 lei / meci.

Persoanele cu dizabilități, copii, elevi, studenți și pensionari peste 65 de ani au acces gratuit la toate meciurile.

La competițiile amicale ale echipelor de fotbal și handbal accesul va fi gratuit.