Ultimul meci acasă înaintea barajului de promovare

Sâmbătă după-amiază, stadionul “Viorel Mateianu” din Baia Mare va fi gazda partidei dintre CS Minaur și CA Oradea, joc din cadrul etapei a 8-a din play-off-ul Ligii a 3-a, seria 10. Este doar un joc de moral, de antrenament cu public, deoarece cărțile sunt deja făcute în ceea ce privește locurile în clasament. Minaur este sigură de locul 1 în serie, chiar dacă mai sunt două meciuri până la finalul play-off-ului și va juca împotriva echipei Metalurgistul Cugir. Aceasta ar fi prima dublă de baraj, dar toată lumea așteaptă ca echipa pregătită de Ciprian Danciu să meargă mai departe și să reușească promovarea în Liga 2.

Va fi extrem de greu, pentru că CS Hunedoara este o echipă bine susținută (cam pe toate planurile) în acest moment. Apoi, hunedorenii n-au pierdut niciun meci în acest sezon, ceea ce spune multe. Vom aștepta aceste jocuri și vom vedea care echipă este mai bună. Desigur, dacă ambele vor trece de prima dublă de baraj.

Etapa 8 din play-off (sâmbătă, 14 mai, ora 18.00)
 • Lotus Băile Felix – FC Someșul Dej (stadionul Comunal din Sânmartin). Arbitri: Claudiu Ștef (Târgu Mureș) – Daniel Nistor (Zlatna), Daniel Popa (Câmpeni – Alba). Observatori: Emil Arșa (Arad), Leontin Moga (Zalău)
 • CS Minaur Baia Mare – CA Oradea (stadionul “Viorel Mateianu”). Arbitri: Szabolcs Kovacs (Carei) – Krisztian Toth (Petrești – Satu Mare), Zsolt Kopriva (Carei). Observatori: Dan Jiga (Bistrița), Melian Nădășan (Țaga – Cluj)

Clasament

 1. Minaur Baia Mare – 58p (71-23) – 25
 2. CA Oradea – 48p (48-27) – 25
 3. Lotul Băile Felix – 42p (44-32) – 25
 4. Someșul Dej – 37p (42-28) – 25
Program play-off
 • Etapa 1 (2 aprilie): CS Minaur – Lotus Băile Felix: 4-0; CA Oradea – Someșul Dej: 2-0
 • Etapa 2 (9 aprilie): CS Minaur – CA Oradea: 3-1; Lotul Băile Felix – Someșul Dej: 2-1
 • Etapa 3 (16 aprilie): Someșul Dej – CS Minaur: 0-0; CA Oradea – Lotus Băile Felix: 0-1
 • Etapa 4 (22 aprilie): Lotus Băile Felix – CS Minaur: 2-1; Someșul Dej – CA Oradea: 0-1
 • Etapa 5 (30 aprilie): CA Oradea – CS Minaur: 0-1; Someșul Dej – Lotus Băile Felix: 0-0
 • Etapa 6 (4 mai): CS Minaur – Someșul Dej: 2-0; CA Oradea – Lotus Băile Felix: 1-0
 • Etapa 7 (7 mai): CS Minaur – Lotus Băile Felix: 3-0; CA Oradea – Someșul Dej: 1-0
 • Etapa 8 (14 mai): CS Minaur – CA Oradea; Lotus Băile Felix – Someșul Dej
 • Etapa 9 (21 mai): Someșul Dej – CS Minaur; CA Oradea – Lotus Băile Felix

În Faza a III-a vor participa doar primele două clasate din play-off, 20 de echipe în total (din cele 10 serii). Se vor disputa două runde de baraj. Primele două clasate vor juca meciuri de baraj cu primele două clasate din seria a 9-a. Mai exact, locul 1 din seria 9 cu locul 2 din seria 10 și locul 1 din seria 10 cu locul 2 din seria 9.

Echipele care vor câștiga jocurile de baraj se vor întâlni între ele, în dublă manșă, iar învingătoare va evolua ediția viitoare de campionat în Liga 2.