Se cunosc toate echipele calificate în optimile Cupei României – Minaur e în urna A

Faza șaisprezecimilor Cupei României, ediția 2021-2022, s-a încheiat joi seară. Implicit, se cunosc cele 16 echipe calificate în faza optimilor de finală, dar și componența celor două urne pe baza cărora se va face tragerea la sorți pentru stabilirea urmãtoarelor jocuri. Momentan, FRF nu a anunțat când are loc acest eveniment.

Tragerea la sorți a optimilor se va face ținând cont tot de urne, cum s-a întâmplat și la stabilirea meciurilor din 16-imi. Cele două urne au fost decise pe baza echipelor calificate în sezonul trecut în faza optimilor. Formațiile calificate atunci în 8-imi și prezente acum în competiție au făcut parte din Urna A la tragerea la sorți, iar restul au fost repartizate în Urna B.

Acum, în 16-imi, dacă o echipă care a fost în Urna B a eliminat o echipă din Urna A, atunci aceasta i-a luat locul în Urna A. Au fost și cazuri în care echipele din Urna B au avut meci direct, astfel că acestea vor face parte la următoarea tragere la sorți tot din Urna B.

Au urcat în Urna A din Urna B echipele: FC Argeș, ACSO Filiași, Minaur Baia Mare, U Craiova 1948 SA

Urna 1: FCSB, Universitatea Craiova, Chindia Târgoviște, Gaz Metan Mediaș, Dinamo, Dunărea Călărași, Politehnica Timișoara, FC Argeș, ACSO Filiași, Minaur Baia Mare, U Craiova 1948 SA.

Urna 2: FC Voluntari, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, FC Hermannstadt, Rapid, FC Buzău.

Partidele se vor desfășura într-o singură manșă, eliminatorie, pe terenul echipelor care s-au clasat mai slab în sezonul trecut. Faza optimilor este programată să aibă loc în jurul datei de 27 octombrie.