Primul amical al iernii va fi doar săptămâna viitoare

În 12 ianuarie a avut lot reunirea echipei CS Minaur Baia Mare. Meciul programat pe 21 ianuarie cu CSM Sighet nu se mai dispută, astfel că primul joc va fi pe 28 ianuarie, la Satu Mare, cu FC Bihor. În perioada 30 ianuarie – 10 februarie echipa va pleca într-un stagiu de pregătire centralizată în Antalya, unde va susține trei meciuri de pregătire. În 17 februarie, băimărenii vor juca acasă cu Gloria Bistrița.

Liga 2 se va relua pe 25 februarie, cu etapa 17, când Minaur va juca acasă cu Concordia Chiajna. Mai sunt apoi alte două meciuri din tur, cu CSA Steaua (deplasare, 4 martie) și cu Gloria Buzău (11 martie, acasă).

 

Jucători nou veniți

  • Petre Ivanovici este născut pe 2 martie 1990, joacă pe postul de mijlocaș și a mai evoluat în cariera sa la Vac FC, Farul Constanța, FC Botoșani, FC Voluntari, Concordia Chiajna, Poli Timișoara și AFK Csikszereda.
  • Alexandru Iacob s-a născut pe 14 aprilie 1989 și este fundaș de meserie. A mai evoluat la: Corvinul Hunedoara, FCSB, Victoria Brănești, Oșelul Galați, Viitorul Constanța, Rapid București, Ethnikos, Pafos FC, CS Mioveni.
  • Raul Avram este născut pe 20 iunie 1993 și joacă pe postul de portar. Amai jucat la FC Botoșani, Dacia Unirea Brăila, Farul Constanța și Petrolul Ploiești.
  • Senad Jarovic este născut în 20 ianuarie 1998 și evoluează pe postul de atacant. A mai jucat la: Domzale, Trnava, Sonderjyske, Moravce-Vrable, Sered, Petrolul Ploiești, Sloboda.
  • Alexandru Dandea s-a născut în 23 ianuarie 1988 și este fundaș de meserie. A mai jucat pentru: CS Turnu Severin, Dinamo, Goverla Ujgorod, Astra Giurgiu, FC Hermannstadt, Rapid, CSC Șelimbăr
  • Valmir Berisha s-a născut pe 6 iunie 1996 și este de meserie atacant. El a mai jucat pentru: Panathinaikos, Cambuur Leuwarden, Aaledund, Velez Mostar, Chindia, Sliema Wanderers, Oțelul Galați.

Clubul Minaur mulțumește jucătorilor Cassama Muacir, Gabriel Oită și Kevin Bakare și le dorește multe succes în carieră.