Minaur s-a reunit și se pregătește pentru a rămâne în Liga 3

Echipa de fotbal a CS Minaur s-a reunit pe 17 ianuarie, dată la care au răspuns prezent 23 de jucători. Primul antrenament din 2024 sub comanda tehnicianului Ciprian Danciu a avut loc pe Stadionul ”Viorel Mateianu”. Pregătirea se va  face pe plan local până pe 22 ianuarie, când va avea loc vizita medicală.

Minaur nu stă deloc bine în clasament, ocupând acum ultima poziție în seria a 10-a, cu 10 puncte. Din sezonul regulat au mai rămas de disputat trei etape. Se joacă meciuri tur-retur (18 partide). Apoi, primele patru clasate joacă în play-off (tur, retur și încă un tur) și restul de șase clasate în play-out (tur-retur). Retrogradează ultimele două clasate din play-out-ul fiecărei serii și echipa de pe locul 4 din play-out cu cea mai slabă linie de clasament din cele 10 serii.

Băimărenii mai au de jucat în sezonul regulat cu SCM Zalău (acasă, 9 martie), cu Crișul Sântandrei (deplasare, 16 martie) și cu Sănătatea Cluj (23 martie, acasă).

Pănă atunci au fost antamate câteva meciuri de pregătire: cu CSM Satu Mare (27 ianuarie), Oașul Negrești (17 februarie), Minerul Ocna Dej (21 februarie). Probabil vor mai fi aranjate și alte meciuri, după cum și programul care este acum anunțat poate suferi modificări.