Minaur joacă în Vinerea Mare la Sânmartin

Vineri, 22 aprilie, de la ora 17.00, stadionul Comunal din Sânmartin va fi gazda partidei dintre Loyus Băile Felix și CS Minaur Baia Mare, din cadrul etapei a patra a play-off-ului din Liga 3, seria 10.

 

În primele trei jocuri din play-off, Minaur a făcut 7 puncte, în timp ce Lotus are două victorii și o înfrângere, eșecul fiind tocmai cel din prima rundă, cu CS Minaur (0-4). Sigur că Lotus nu a uitat de proporțiile înfrângerii și va cauta să se impună, mai ales că pare mult mai în formă de CA Oradea, echipa de pe locul al doilea. Minaur merge la Sânmartin să scoată un rezultat bun și să-și păstreze diferența din fruntea clasamentului

Partida de vineri de pe Comunalul din Sânmartin va începe la ora 17.00 și va fi arbitrată de o brigadă formată din Mircea Ardelean – Cristian Cășuț (ambii din Arad) și Lucian Mihai Berariu (Moroda – Arad). Observatori: Constantin Por (Satu Mare) și Leontin Moga (Zalău).

În celălalt joc al etapei, pe Iclod Arena, FC Someșul Dej va întâlni CA Oradea.

Să mai spunem că în seria a 9-a conduce CS Hunedoara (57p), urmată de Metalurgistul Cugir (42p). Practic, dacă Hunedoara bate în deplasarea de vineri de la Viitorul Cluj este sigură de prima poziție în clasament, chiar dacă mai sunt cinci runde fără aceasta.

Clasament

 1. Minaur Baia Mare – 49p (64-21) – 21
 2. CA Oradea – 42p (46-25) – 21
 3. Someșul Dej – 36p (42-24) – 21
 4. Lotul Băile Felix – 35p (41-28) – 21
Program play-off
 • Etapa 1 (2 aprilie): CS Minaur – Lotus Băile Felix: 4-0; CA Oradea – Someșul Dej: 2-0
 • Etapa 2 (9 aprilie): CS Minaur – CA Oradea: 3-1; Lotul Băile Felix – Someșul Dej: 2-1
 • Etapa 3 (16 aprilie): Someșul Dej – CS Minaur: 0-0; CA Oradea – Lotus Băile Felix: 0-1
 • Etapa 4 (22 aprilie): Lotus Băile Felix – CS Minaur; Someșul Dej – CA Oradea
 • Etapa 5 (30 aprilie): CA Oradea – CS Minaur; Someșul Dej – Lotus Băile Felix
 • Etapa 6 (4 mai): CS Minaur – Someșul Dej; CA Oradea – Lotus Băile Felix
 • Etapa 7 (7 mai): CS Minaur – Lotus Băile Felix; CA Oradea – Someșul Dej
 • Etapa 8 (14 mai): CS Minaur – CA Oradea; Lotus Băile Felix – Someșul Dej
 • Etapa 9 (21 mai): Someșul Dej – CS Minaur; CA Oradea – Lotus Băile Felix

În Faza a III-a vor participa doar primele două clasate din play-off-uri, 20 de echipe în total (din cele 10 serii). Se vor disputa două runde de baraj, exact cum a avut loc și în ediția trecută. Mai știm că primele două clasate vor juca meciuri de baraj cu primele două clasate din seria a 9-a. Mai exact, locul 1 din seria 9 cu locul 2 din seria 10 și locul 1 din seria 10 cu locul 2 din seria 9.

Echipele care vor câștiga jocurile de bara se vor întâlni între ele, în dublă manșă, iar învingătoare va evolua ediția viitoare de campionat în Liga 2.