Al treilea meci consecutiv în deplasare pentru Minaur

Etapa a cincea din faza a doua din play-off aduce sâmbătă, 30 aprilie, al treilea meci consecutiv în deplasare pentru CS Minaur. Echipa noastră a început play-off-ul cu două victorii acasă, după care a urmat un egal și o înfrângere în deplasare, dar poziția în clasament a echipei noastre este mai bună decât la startul acestei faze, Minaur ocupând prima poziție, cu patru puncte mai multe decât CA Oradea, adversara noastră de sâmbătă.

În seria a 9-a, CS Hunedoara conduce detașat, cu 18 puncte avans, ceea ce înseamnă că nu mai poate pierde prima poziție și că va juca în prima dublă de baraj cu ocupanta locului 2 din seria noastră. Hunedorenii n-au pierdut niciun meci în acest sezon. Pe locul al doilea se află Metalurgistul Cugir, care are cinci puncte mai mult față de locul 3.

Etapa 5 din play-off (sâmbătă, ora 17.00)
 • Someșul Dej – Lotus Băile Felix (se joacă pe Iclod Arena). Arbitri: Florin Mazilu (Satu Mare) – Daniel Popa (Câmpeni – Alba), Daniel Nistor (Zlatna – Alba). Observatori: Traian Marchiș (Baia Mare), Călin Orbonaș (Ilia – Hunedoara)
 • CA Oradea – CS Minaur Baia Mare (stadionul “Iuliu Bodola” din Oradea). Arbitri: Rareș George Vidican (Satu Mare) – Petrică Ionuț Câmpeanu (Cluj-Napoca), Csaba Antal (Baciu – Cluj). Observatori: Gabriel Ioan Bârjac (Zalău), Daniel Scridon (Arad)

Clasament

 1. Minaur Baia Mare – 49p (65-23) – 22
 2. CA Oradea – 45p (47-25) – 22
 3. Lotul Băile Felix – 38p (43-29) – 22
 4. Someșul Dej – 36p (42-25) – 22
Program play-off
 • Etapa 1 (2 aprilie): CS Minaur – Lotus Băile Felix: 4-0; CA Oradea – Someșul Dej: 2-0
 • Etapa 2 (9 aprilie): CS Minaur – CA Oradea: 3-1; Lotul Băile Felix – Someșul Dej: 2-1
 • Etapa 3 (16 aprilie): Someșul Dej – CS Minaur: 0-0; CA Oradea – Lotus Băile Felix: 0-1
 • Etapa 4 (22 aprilie): Lotus Băile Felix – CS Minaur: 2-1; Someșul Dej – CA Oradea: 0-1
 • Etapa 5 (30 aprilie): CA Oradea – CS Minaur; Someșul Dej – Lotus Băile Felix
 • Etapa 6 (4 mai): CS Minaur – Someșul Dej; CA Oradea – Lotus Băile Felix
 • Etapa 7 (7 mai): CS Minaur – Lotus Băile Felix; CA Oradea – Someșul Dej
 • Etapa 8 (14 mai): CS Minaur – CA Oradea; Lotus Băile Felix – Someșul Dej
 • Etapa 9 (21 mai): Someșul Dej – CS Minaur; CA Oradea – Lotus Băile Felix

În Faza a III-a vor participa doar primele două clasate din play-off-uri, 20 de echipe în total (din cele 10 serii). Se vor disputa două runde de baraj, exact cum a avut loc și în ediția trecută. Primele două clasate vor juca meciuri de baraj cu primele două clasate din seria a 9-a. Mai exact, locul 1 din seria 9 cu locul 2 din seria 10 și locul 1 din seria 10 cu locul 2 din seria 9.

Echipele care vor câștiga jocurile de bara se vor întâlni între ele, în dublă manșă, iar învingătoare va evolua ediția viitoare de campionat în Liga 2.