Procedura de acreditare pentru ziariști la turneul Final 4 al EHF European League

Prima ediție a EHF European League în actualul format se va încheia în zilele de 8-9 mai, date la care se vor disputa meciurile din semifinale și finale în cadrul Final 4 de la Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din Baia Mare. Participă patru echipe, calificate în acest ultim act în urma jocurilor din tururile preliminare și grupe: Siofok KC (Ungaria), Nantes Atlantique Handball (Franța), Ikast-Herning Handbold (Danemarca) și CS Minaur Baia Mare.

În prima zi vor acea loc semifinalele: Nantes – CS Minaur (ora 15.45), respectiv Siofok – Ikast-Hernind (19.00). Finalela mică va avea loc duminică, 9 mai, ora 15.45, iar finala mare în aceeași zi, de la ora 19.00 – orele de disputare au fost modificate

EHF aplică criterii stricte pentru eliberarea acreditării mass-media și va accepta numai cererile reprezentanților mass-media profesioniști, care lucrează la evenimente pentru un punct de presă recunoscut.

Reprezentanților mass-media, și în special freelanceri, li se poate solicita, de asemenea, să furnizeze dovezi suplimentare despre activitatea lor și despre acoperirea anterioară a evenimentelor de handbal.

Datorită pandemiei Covid-19, operațiunile media au suferit o schimbare semnificativă. Va exista doar un număr limitat de locuri disponibile atât pentru scris, cât și pentru fotografi.

Toți reprezentanții media acreditați vor fi notificați prin actualizari periodice prin e-mail.

În conformitate cu conceptul de igienă EHF, prezența fizică în zona mixtă nu va fi permisă. Cu toate acestea și acolo unde este posibil, zona mixtă va avea loc, dar va fi realizată online prin intermediul instrumentelor de videoconferință. Informații detaliate despre procedurile în vigoare vor urma după închiderea procesului de acreditare.

Va exista un număr limitat de poziții de fotograf în spatele obiectivelor pentru fiecare meci. Acolo unde este necesar, vor fi alocate posturi. Pe baza cerințelor și a evoluției situațiilor de sănătate, EHF își rezervă dreptul de a modifica abordările așa cum este subliniat.

Aici este formularul care trebui completat https://accreditation.ehf.eu/