Fetele de la CS Minaur vor juca trei partide oficiale în luna ianuarie

Echipa de handbal feminin a CS Minaur este angrenată pe trei fronturi în acest sezon: Liga Florilor MOL, Cupa României și EHF European League. În această lună, fetele antrenate de Costică Buceschi, Magda Kovacs și Claudia Cetățeanu, vor disputa trei jocuri oficiale, unul de cupă europeană și două în campionat.

Primul meci va fi în EHF European League, duminică, 24 ianuarie, de la ora 15.00, cu Astrahanocka Astrahan, în deplasare. Ambele echipe au câte două puncte în Grupa C, însă Minaur după un singur meci, iar Astrahan după două jocuri.

Fetele noastre vor reveni în țară și vor juca mai apoi două meciuri în Liga Florilor MOL. Ambele partide vor avea loc în București. Joi, 28 ianuarie, Minaur va întâlni pe Măgura Cisnădie, de la ora 13.15, pentru ca o zi mai târziu, vineri, 29 ianuarie, să întâlnim pe CSU Cluj-Napoca, de la ora 12.00.

Să mai spunem că Adi Vasile a fost numit antrenor al echipei naționale de senioare, din care fac parte și mai multe jucătoare de la CS Minaur. În perioada 19-21 martie, România va participa la turneul preolimpic din Muntenegru, acolo unde vor mai fi prezente echipa țării gazdă, Norvegia ș Kazahstan. Primele două clasate la acest turneu vor obține calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.