Fetele au terminat la egalitate meciul cu HC Zalău

Sâmbătă după-amiază, echipa feminină de handbal a CS Minaur a disputat al treilea meci din cadrul turneului de pregătire de la Zalău, joc în compania echipei gazdă, încheiat la egalitate, 25-25. Un meci  dominat în prima repriză de gazde, care au avut avantaj chiar și de cinci goluri, dar în care Minaur a revenit în partea a doua, a egalat și chiar a condus pe final de meci.

De remarcat evoluția celor trei portari ai echipei noastre, care au scos nu mai puțin de cinci aruncări de la 7m, pe lângă celelalte intervenții bune din timpul meciului. Din fericire, baloanele scoase din apărare au ajuns de multe ori al Oana Borș, care a marcat 9 dintre cele 25 de goluri ale echipei noastre.

HC Zalău – CS Minaur Baia Mare: 25-25 (12-9)
  • Arbitri: Florin Chinde – Alexandru Apostu (Baia Mare)
  • Aruncări de la 7m: 9-2 (transformate: 4-2). Minute de eliminare: 8-8
  • HC Zalău: Viorica Țăgean, Sara Rus, Andreea Popescu – Daniela Necula, Alexia Gherghe 2, Emilija Lazic 7, Roberta Stamin 3, Andreea Mărginean, Andreea Bujor 3, Florentina Moisin 1, Aya Benabdallah 3, Krisztina Toth 3, Tatyana Pricop 2, Ioana Bălăceanu, Andryana Naumenko 1. Antrenori: Gheorghe Tadici, Daniela Morari.
  • CS Minaur: Amra Pandzic (7 intervenții, a ăpărat și 2 de 7m), Cristina Mihiș (a apărat 2 de 7m), Clara Preda (7 intervenții, a apărat și un 7m) – Oana Borș 9, Maria Gomes de Costa 4, Luciana Popescu 3, Katarina Pavlovic 3, Ana Maria Tănasie 2, Amelia Lundback 2, Amalia Terciu 1, Alba Chiara Spungnini Santome 1, Amalia Coman, Aleksandra Vukajlovic, Eva Kerekes, Sanja Vujovic, Andreea Țîrle, Anca Mițicuș. Antrenori: Andrei Popescu, Daniel Apostu

Fetele de la Minaur au disputat opt jocuri de pregătire: 28-20 cu Alba Fehervar (în deplasare); 32-38 și 28-32 cu echipa națională a Japoniei (în Ungaria); 34-35 cu Corona Brașov (acasă); 28-25 cu MKS Lublin (Polonia – acasă); 28-19 cu Dacia Mioveni (la Zalău); 23-22 cu Măgura Cisnădie (joc întrerupt în min. 53); 25-25 cu HC Zalău (la Zalău).

|n perioada 18-20 august, Minaur va participa la un ultim turneu, la Lublin (Polonia), alături de Juventa Michalovce, MKS Lublin și Gniezno (locul 8 în Polonia).

Debutul în noua ediție de campionat este programat pe 30 august, dată la care Minaur va juca acasă cu Măgura Cisnădie.