Minaur întâlnește Poli Iași în 16-imile Cupei României (marți, ora 16.00)

De marți până joi se vor disputa meciurile din 16-imile Cupei României la fotbal, fază în care s-a calificat și echipa de Liga 3-a, CS Minaur Baia Mare. Echipa noastră va întâlni pe Politehnica Iași, echipă ce joacă acum în Liga a 2-a. Jocul este programat pentru marți, 21 septembrie, de la ora 16.00, și va putea fi urmărit în direct la Digi 1, Telekom 1, Look Sport.

CS Minaur a ajuns din nou în faza a cincea a Cupei României. A intrat direct în turul al doilea, unde s-a impus în fața echipei CSM Satu Mare (deplasare). Apoi, în turul III trebuia să joace cu ACS Fotbal Comuna Recea, dar echipa s-a desființat. În fine, în turul IV, băimărenii s-au impus în deplasarea de la Unirea Dej, echipă de Liga a II-a.

Minaur are un parcurs ireproșabil în acest sezon, cu șase victorii din tot atâtea meciuri oficiale disputate. Politehnica Iași ocupă locul 10 în liga secundă, cu trei victorii și patru înfrângeri după 7 runde. Două dintre victorii le-au obținut în deplasare, iar cea de-a treia a venit în fața celor de la “U” Cluj, în Copou.

Lotul echipei Politehnica Iași
 • Portari: Teo Axinte, Ianoș Brînză, Laurențiu Popescu (împrumut CSU Craiova)
 • Fundași: Alexandru Stan, Florin Plămadă, Răzvan Onea, Dragoș Ungurenașu, Ovidiu Mihalache (căpitan), {tefan Cană (împrumut FCSB), Okan Chatziterzoglou (Grecia)
 • Mijlocași: Marian Tîrșa, Tiberiu Serediuc, Marian Stoenax, Francisc Cristea, Ioan Pop, Alexandru Aftanache, Jean Deretti (Brazilia), Ionuț Pelivan, Alexandru Purcariu, Cristian Pușcaș, Petru Corobuță, Ionuț Moisă, Iulian Iurașcu, Alexandru Mărieș (împrumut CSU Craiova)
 • Atacanți: Andrei Istrate (împrumut FCSB), Alexandru Zahariu, Sekou Camara (Guineea, împrumut Botoșani), Brayan Torres (Columbia, împrumut Botoșani)
 • Antrenori: Costel Enache (principal), Cristian Ungureanu, Adrian Senin (secunzi), Constantin Bădan (portari)
Programul 16-imilor de finală (primele echipe sunt gazde)
 1. Universitatea Craiova – CFR Cluj-Napoca (joi, ora 21.30, TV)
 2. CS Minaur Baia Mare – Politehnica Iași (marți, ora 16.00, TV)
 3. CSM Slatina – Dunărea Călărași (miercuri, 16.30)
 4. AFC Csikszereda Miercurea Ciuc – Chindia Târgoviște (miercuri, 16.30)
 5. Ripensia Timișoara – Dinamo București (joi, ora 18.45, TV)
 6. Petrolul Ploiești – Univ. Craiova 1948 (marți, ora 18.45, TV)
 7. CS Hunedoara – FCSB (miercuri, ora 21.00, TV)
 8. FC Argeș – FC Botoșani (miercuri, ora 15.00, TV)
 9. ACSO Filiași – UT Arad (joi, ora 16.00, TV)
 10. Unirea Slobozia -Politehnica Timișoara (miercuri, ora 16.30)
 11. Concordia Chiajna – Gaz Metan Mediaș (miercuri, ora 16.30)
 12. FC Buzău – Academica Clinceni (miercuri, ora 16.30)
 13. Farul Constanța – Sepsi OSK Sf. Gheorghe (miercuri, ora 18.00, TV)
 14. {omuz Fălticeni – FC Voluntari (marți, ora 15.00)
 15. CS Mioveni – Rapid București (marți, ora 21.30, TV)
 16. CA Oradea – FC Hermannstadt (miercuri, ora 16.30)

Se permite desfășurarea în spațiile închise sau deschise a competițiilor sportive cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, cu asigurarea unei distanțe de minimum 1 metru între persoane (la stadionul “Viorel Mateianu” acest lucru înseamnă maximum 4.000 de spectatori).

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore;

persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 43 ?i al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare.