Natalia Iocsak s-a clasat pe podium la prima etapă a CN de drift

Natalia Iocsak este deja un nume cunoscut în lumea sportului cu motor din țara noastră.  Ea a început un nou sezon în Campionatul Național de drift, iar prima etapă a avut loc sâmbătă și duminică, în zona Arenei Naționale din București. Au fost prezenți mii de spectatori în jurul Arenei pentru a putea urmări la lucru circa 60 de piloți din cinci țări.

Calificările s-au disputat sâmbătă și surpriza cea mare a venit la clasa Pro de la Gabi Imre jr., un sportiv de numai 16 ani, care a reușit să termine pe primul loc. A doua performanță a calificările a fost cea obținută de Natalia Iocsak, care la 19 ani a reușit un nou rezultat de prestigiu. Pe locul al treilea s-a clasat Claudiu Adam, un alt reprezentant al tinerei generații.

Tinerețea a fost însă învinsă de experiență, bulgarul Yordan Mladenov eliminându-l pe Imre jr în semifinale, iar Nikola Popov a trecut în aceeași fază de Natalia Iocsak, câștigând  în cele din urmă trofeul, după ce l-a învins pe Mladenov în ultimul act.

Natalia a trecut în primul battle de Antonio Nicolae Negreanu, apoi în turul al doilea de  Eduard Florin Niță. În semifinale a pierdut la cel care avea să câștige trofeul, iar apoi, în finala mică a clasei Pro, Natalia l-a învins pe cel mai experimentat pilot din campionat, Sorin Ene.

Următoarea etapă va avea loc în 9-11 iunie, pe Transilvania Motor Ring din Târgu Mureș.