Natalia Iocsak s-a clasat pe locul 4 la categoria Semipro pe TransRarău

În weekend-ul recent încheiat s-a disputat cea de-a treia etapă a Campionatului Național de Drift, întrecere găzduită în Bucovina, pe TransRarău, la o altitudine de peste 1.500 m. Confruntarea cailor putere a avut loc pe DJ 175B, între km 12 și 15, competiția atragând foarte mulți spectatori. La Semi Pro, au fost prezenți mai mulți reprezentanți din noua generație, de la juniorii de 14 ani, Alice Ene și Gabi Imre jr, și până la actualul lider, Natalia Iocsak (18 ani).

Natalia a fost cea mai bună în calificările etapei de pe TransRarău la clasa SemiPro. Aceasta a avut 70,67 de puncte la cea mai bună tură, fiind urmată de Edy Niță (67,67) și Tudor Abuziloae (52).

Mădălin Grigore a câștigat etapa Semi Pro, învingându-l în battle-ul final pe Ștefan Zaharie. Eduard Niță a completat podiumul, în timp ce Natalia Iocsak s-a clasat pe locul 4.

În prima etapă, pe Transilvania Motor Ring, Natalia Iocsak reușise să se impună în fifnală. A urmat etapa a doua, pe Transalpina, unde Natalia a ajuns între primii opt, dar n-a mai putut continua din cauza unei planetare rupte.

Pe 28 august este programată a patra etapă, la Rabocsiring Mariapocs (Ungaria), iar etapa a cincea și ultima, pe Motor Park România (9/10 septembrie).