Natalia Iocsak este campioană europeană la clasa Pro2 și la categoria Queen

Natalia Iocsak face performanță și asta într-un sport în care bărbații sunt cei care par să dea tonul. Tânăra sportivă legitimată la CS Minaur Baia Mare a participat la doua etape de drift în Grecia, asta după ce trecuse prin alte etape din seria europeană, în Spania (Valencia), Ungaria (Tokol și Truckwood), Grecia (Nigrita și Greece Series) și Polonia (Slomczyn). Prestația sa foarte bună i-a adus două titluri europene în Drift Kings International Series 2022, ea reușind să se impună la Clasa Pro2 și la Queen.

Natalia Iocsak: “Sunt atât de recunoscătoare, încă nu îmi vine să cred. A fost un an foarte greu. La fiecare etapă s-a întâmplat câte ceva, am avut probleme la mașină la mașină, dar sunt foarte recunoscătoare că am ajuns până aici. Le mulțumesc frumos tuturor sponsorilor pentru tot suportul oferit. Nu în ultimul rând, le mulțumesc frumos părinților pentru tot ceea ce fac pentru mine, vă iubesc!”

Natalia și echipa sa se aglă încă în Grecia, urmând ca săptămâna viitoare să participe la o nouă competiție, de această dată în Cipru (21-23 octombrie – Superfinal Europe). Acolo, se dorește realizarea unei colaborări mai strânse, deoarece Natalia își propune pentru sezonul viitor să crească nivelul, să participe și la alte întreceri internaționale, inclusiv la Campionatul Asiei.