Natalia Iocsak a început sezonul în forță și vrea să-l continue tot așa

Natalia Iocsak (18 ani), tânăra sportivă legitimată la CS Minaur, se va bate și în acest an pentru podium la competițiile la care participă. Natalia a început deja sezonul și a izbutit să-și adjudece trei trofee la două dintre întrecerile la care a participat.

La Campionatul Internațional de drift a fost prezentă la etapa inaugurală de la Mariapocs (Ungaria), reușind să termine pe locul al doilea la clasa Pro 2 și pe prima poziție la Queen. Acel rezultat este cu atât mai meritoriu cu cât tânăra sportivă și-a pierdut fratele cu  doar câteva zile mai înainte. A fost însă tare și a concurat la cel mai înalt nivel.

Săptămâna trecută, Natalia s-a impus și în etapa de rally-sprint disputată la Satu Mare, la clasa feminin.

Calendarul pentru sezonul 2022 – Campionatul National de Drift va cuprinde un număr de șapte etape diferite organizate de RoDrift pentru cele trei grupe, acestea fiind Street, Semi Pro și Pro. Natalia Iocsak va concura la clasa Pro.

Piloții înscriși la grupele Pro și SemiPro vor începe campionatul în perioada 27-29 mai, prima etapă fiind programată pe circuitul Transilvania Motor Ring (lângă Târgu Mureș), urmând ca apoi piloții să ajungă pe traseul de pe Transrarău, pentru cea de-a doua etapă din noul sezon, programată între 16-17 iulie.

Cea de-a treia etapă pentru aceștia se va desfășura în Ungaria, la RabócsiRing Máriapócs, între 26-27 august, urmată de etapa comună cu cei de la Street, de pe Transilvania Motor Ring, care se va desfășura între 23-25 septembrie.

Finalul campionatului și desemnarea campionilor va avea loc pe Adâncata Motorpark, în perioada 21-23 octombrie.

Campionatul Internațional are șase etape. După etapa de la Mariapocs, urmează o etapă în Grecia (14-15 mai), apoi una în Spania (4-5 iuie), a patra etapă va fi la Mariapocs (26-27 august – va fi și etapă de Campionat Național al României și etapă de CN al Ungariei), iar ultimele două runde vor avea loc în Grecia în luna octombrie.